во

30 случаи кога позадината на сликите е подобра од самите слики

Најдобрата фотобомба некогаш.

Нееее!

Не секој има добра вечер.


Слика од тато и ќерка им покажува како ќе изгледаат за 10 години.

Импресивна фотобомба.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Овој уметник на комичен го опишува секојдневниот живот со својата сопруга преку неверојатни илустрации (Втор Дел)

22 Марвел актери претворени во жени