во , ,

Разговараат тројца човекојадци…

Разговараат тројца човекојадци. Првиот вели:

– Пред некој ден изедов еден Англичанец, слаб, исушен, тврд како ѓон. Одвај го дојадов!

Вториот:

– А јас пак изедов еден Германец. Дебел, мрсен, дебелогаз. Ми се згади!

Третиот:

– Е јас минатата недела јадев вистински деликатес! Посебна сорта: Македонски политичар. Почнуваш од главата, а таму место мозок, путер! Доаѓаш до кичмата, нема коски! А дури кога ќе дојдеш до задникот – внатре наоѓаш уште петмина!

Што мислиш?

13 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мажите и грипот – „Умираме, молете се за нас“

12 Илустрации кои покажуваат дека грешиме кога ги судиме другите според изгледот