20 Стрипови во кои секоја жена може да се препознае

Автор на стриповите е 32-годишната илустраторка позната под псевдонимот Стушона Ива, која живее и работи во Челјабинск, Русија. Таа сака да патува за време на своето слободно време и објавува смешни стрипови на Инстаграм и Фејсбук, каде што ги посочува тешкотиите со кои се соочуваат современите жени.

На пример сѐ уште постојат фризери кои не го разбираат поимот „само врвовите ве молам!“ и многу други ситуации со кои се среќаваат жените.

Следна Страница – 2 –

loading...
loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *