во ,

Шета Влав низ пазарот во Рим…

Видео на неделата

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кога двајцата се лажете на нет дека сте убави…

Шо е работ’та Маре, шо плачиш…