во ,

Трпано, што ќе направиш ако мажот те изневери?

– Трпано, што ќе направиш ако мажот те изневери?

– Ќе го изневерам два пати!

– Ако уште еднаш те изневери?

– Ќе го изневерам четири пати!

– Ако уште еднаш те изневери?

– Ќе му го сечам! Што ќе ми е таков маж кој прави курва од мене!

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Група мажени жени биле на семинар со тема ”КОЛКУ ЉУБОВ ИМА У ВАШИОТ БРАК”…

Овие мајкое*ачи не знаат што е тоа страв!