во ,

Што се случило после смртта на Наполеон?

Што мислиш?

0 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јанаки, не можам да ти го најдам бројот…

Кога ти се пушта билдер од 165 cm