во ,

Свирете ја Зелени очи оти се ќе искршам…

Видео на денот

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Од што умре вашата прва жена?

Потонал некој брод и се спасиле само некој Македонец и Северина…