во ,

Ти дедо си као мобилен телефон…

Водат љубов баба и дедо. Бабата вика:

– Ти дедо си као мобилен телефон.

– Зашто, добро вибрирам а?

– Ма јок, него ти се губи секаков сигнал кога влагаш у тунелот.

Што мислиш?

28 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ало татко му на Миле ли е?

Качила се Стојанка на дрво да једе црешње…