во

Ти праќа ли нешто тетка ти од Америка?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Трајче, имам една добра и една лоша вест…

Коа си отворен спрема другите култури, ама јаваро е живот