во

У купе у возот шо оде на релација Гевгелија – Скопје, седат Неготинец, Кавадарчанец…

У купе у возот шо оде на релација Гевгелија – Скопје, седат Неготинец, Кавадарчанец, по возрасна госпоѓа и нејизн’та ќерка…

Поминуат у тунел, мрак, и сал се слуша ЦМООК, И ПЛАССС (БАКНЕЖ И ШЛАПАНИЦА)…

Излеват од тунелот, на Неготинецот образот жар црвен, и сеа размислуе Неготинецот;

– Види го виа Кавадарчанецот, стока невоспитана даа, го бакна момето, а оно мисле дека ја су, и мене ме шлапатиса даа…

Сеа размислуе мајката на момето

– Види лакавичар даа не воспитан, ми а бакна ќерката, требеше да го опне опачички уш по јако….

Размислуењето на ќерката;

– Види торко не иживеан даа, место мене мама а бакна даа, и сеа олеле, така му требе…

И Кавадарчанецот размислуе;

– Хехехе, глупо Неготинче даа, сеа да има уш еден тунел,

и па да се бакнам на раката, и да му опнам уш една жешка шлапаница…

Што мислиш?

1 поен
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 Ментални болести прикажани со помош на архитектурата

Маж си купува робот кој ги детектира лагите и при секоја лага…