во , ,

Ивица е неженет, живее со својот татко и работи во фамилијарната фирма…

Ивица е неженет, живее со својот татко и работи во фамилијарната фирма. Кога дознал дека ќе добие наследство од својот болен татко, решил дека треба да се ожени и да ужива во богатството со жена си.

Една вечер, на состанок со соработници инвеститори, забележал прекрасна девојка, најубавата жена која ја видел во животот. Нејзината природна убавина го оставила без здив.

„Можеби ти изгледам како секој обичен маж, и се обратил, но за 5 години кога ќе умре татко ми, ќе наследам 10 милијарди евра.“

Искрено воодушевена, таа му ја зела визит картичката.

После 3 дена му станала маќеа.

Поука: Жените се далеку подобри финансиски планери од мажите 🙂

Што мислиш?

26 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Како успевате да имате одличен крвен притисок и да бидете во одлична форма, а имате 80 години?

18 Смешни слики и гифови кои ќе ви докажат дека мачките се во течна состојба