во , ,

Добар ден, за Египет аранжами имате?

Ѕвони телефонот во туристичка агенција:

– Добар ден, за Египет аранжами имате?

– Се разбира господине.

– А за кои места?

– Шарм-ел-шеик, Таба, Хургада…

– Еее супер. Хургада одговара.

– А кога планирате да летате?

– Да летам? Не бе, јас крстозбор решавам.

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

30 Најубаво дизајнирани амбасади во цел свет

Некој човек секојдневно му давал на еден просјак по 200 денари…