во ,

Ајде бабо ти стигна писмо од Америка по авион!

Поштар и носи писмо на некоја баба и и вика:

– Ајде бабо ти стигна писмо од Америка по авион!


Бабата:

– Не лажи куче едно те видов дека дојде со моторче.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Излегол полека, со јакна во раката, да не му е ладно надвор и во тој момент…

Еј, ти, во фонтаната, брзо да излезеш!