во ,

Влегуваат три наркомани во такси и таксистот забележува дека се напушени…

Реклама

Влегуваат три наркомани во такси и таксистот забележува дека се напушени.

Го пали моторот, веднаш го гаси и вели:

– Еве не, момци!

Првиот излегува и му се заблагодарува, вториот излегува и плаќа, а третиот му вика на шоферот:

– Што брзаш како мува без глава, за малку сите ќе изгиневме!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Доаѓа змеј во студио за тетоважи и го прашува тату мајсторот…

Живеев со модел на Викторија Сикрет – случајно ја открив нејзината мрачна тајна што може да и го уништи животот