во ,

Вода или пиво?!

Што мислиш?

26 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Лавот е у ваздух

Дали би знаеле да кажете кои се песните на сликава?