во ,

Госпоѓо, грешка сте, јас сум ветеринар, лекувам животни… Вие треба да одите…

Трпана оди на ветеринар и докторот и вика:

– Госпоѓо, грешка сте, јас сум ветеринар, лекувам животни… Вие треба да одите во државна болница.


– Сум погрешила!? Кога се будам наутро изгледам како раскубана кокошка, на пат до работа висам како мајмун по автобусите, во фирмата работам како магаре, мажот навечер ми вели: “дојди, маче” а наутро “станувај, краво”… И вие велите дека јас сум погрешила?!


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Споредби одблиску кои покажуваат како се менувале лицата на познатите актери низ годините

Цветко влегува во продавница и бара 100 грама салама…