во ,

Гробар работел доцна во ноќта. Го подготвувал телото на Перо кој требал да биде кремиран….

Гробар работел доцна во ноќта. Го подготвувал телото на Перо кој требал да биде кремиран и открил фрапантен факт. Перо имал најголем полов орган кој некогаш го забележал.

„Се извинувам господине Перо, си коментирал сам со себе, но не можам да дозволам ваков импресивен примерок да биде кремиран, ова мора да биде сочувано за иднината“.


Притоа му го отстранил, го спакувал во торба и го понел дома.

„Имам нешто да ти покажам, нема да веруваш со свои очи“ – и рекол на жена му отворајќи ја торбата.

„О, Боже мој! Викнала жената престрашена…“

„…Перо е мртов!“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

2052 година – Олимписките игри се одржуваат во Македонија…

Малиот Зоки Поки постојано и поставувал на мајка си досадни прашања…