во ,

Да се превртиш онолку пати, колку што ме изневери…

Умрел Перо и откако го закопале жена му дошла до гробот и рекла:

– Да се превртиш онолку пати, колку што ме изневери.


По неколку месеци умрела и таа и отишла во рајот, па го прашува Св. Петар:

– Каде е мажот ми?

– А кој ти е маж? – ја прашал тој.

– Па, Перо!

– Аааа, Перо вентилаторот!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Видете вака. Нели низ селото поминува железничката пруга…

Господине, возевте 140 Km/h, а дозволено е 100…