во ,

Добро бре Трпе, како успеа со толкаво големо искуство, да излезеш од шини…

Машиновозачот Трпе го судат затоа што со цела композиција при голема брзина влегол во поле со пченка.

– Добро бре Трпе, како успеа со толкаво големо искуство, да излезеш од шини.


– Е како да не излезам, кога на шините ја видов жена ми!

– Па што не ја згази!!!

– Е како да ја згазам кога почна да бега накај полето!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Малиот Зоки Поки постојано и поставувал на мајка си досадни прашања…

Уметницата која создава уникатни скулптури од дрво и успева да не доближи до природата