во ,

Како изгледаат сега над 15 актери кои се прославија во 80-тите и 90-тите

Кога повторно ги разгледуваме старите филмови, честопати не успеваме да признаеме дека актерите што ги гледавме на екраните, сега се доста променети. Како што се среќаваме со некои од овие поединци во современите филмови, можеби веќе нема да ги препознаеме. Евека како изгледаат денес некои актери кои глумеа во саканите филмови од нашите помлади години.

1. Брук Шилдс

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

2. Томас Андерс

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите


3. Дон Џонсон

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

4. Џон Гудман

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

5. Ерика Елениак

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

6. Џенифер Билс

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

7. Стив Бушеми

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

8. Џина Дејвис

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

9. И Рајан

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

10. Карен Ален

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

11. Мери Елизабет Мастрантонио

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

12. Брижит Нилсен

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

13. Дерил Хана

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

14. Кетлин Тарнер

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

15. Ненси Ален

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

16. Енди Мекдауел

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

17. Џејми Ли Кертис

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

18. Ањелика Хјустон

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

19. Мајкл Џеј Фокс

Како изгледаат сега над 15 актери кои најдоа слава во 80-тите и 90-тите

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Луѓе кои пробале нешто навистина невообичаено

Уште ли не си го продала автомобилот?