во ,

Како Македонец го почнува денот?

Како Македонец го почнува денот?

Станува наутро и си мисли… да се напијам едно винце за срцето… Речено… сторено…


…Една ракија да ми го смири стомакот…

Испил и една ракија

…Ќе пијам и едно пиво за бубрезите…

Испил и едно пиво…

Минува попладне и и вика на жена си…

– Жено дај бе направи една салата и донеси една ракија цело сабајле сум на лекарства!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Еј, ти, во фонтаната, брзо да излезеш!

Слаткарка направила фустан од колачи тежок повеќе од 100 килограми, го прошетала и поставила нов светски рекорд