во

Кога и двајцата пријатели ти се зафатени

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Земи работи нешто, полеј ја градината!

Кога си мислиш дека твојата работа и глупа