во , ,

Кој вели дека монотонијата не е забавна :)

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вадиме заби: Ефтино!

Во меѓувреме во мојот двор…