во ,

Ме занемарува, не сме доволно интимни, се чувствувам празно, неисполнето, како да не сум сакана…


По 35 години брак еден брачен пар одлучил да оди на брачен советник, кој ги прашал во што е проблемот.

– Ме занемарува, не сме доволно интимни, се чувствувам празно, неисполнето, како да не сум сакана… – почнала да се жали жената додека не ги наредила сите проблеми што ја измачуваат.

Наеднаш брачниот советник станал, ја замолил жената да стане и страсно ја бакнал, додека мажот само набљудувал.
По ова советникот рекол:

– Е ова ѝ треба на жена ви, и тоа најмалку трипати неделно. Можете ли да го направите? – прашал советникот.

– Епа, можам да ја носам во понеделник и во среда… Во петок не можам, обично тогаш одам по риба – одговорил мажот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

19 Луѓе чија генијалност функционира 200 на саат

30 Нереални фотографии кои на прв поглед изгледаат како излезени од сон