во ,

На час по биологија…

На час по биологија. Ајде деца кој ќе ми каже некое убаво цвеќе.

– Љубичица!

– Браво, многу убаво.

– Нарцис, учителке..

– Браво, многу убаво.

Малиот Трпе…

– Оргазам учителке!

Тоа не е цвеќе Трпе!

– Да учителке ама, многу е убаво!

Што мислиш?

29 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Само кај нас секс за една вечер…

Докторе уапа ме змија!