во ,

Полагаат двајца колеги и првиот влегува одговара на двете прашања…

Полагаат двајца колеги и првиот влегува одговара на двете прашања и третото професорот го прашува:

– Дали колега забележувате нешто необично кај мене?


Студентот му одговара:

– Немате уши.

Oвој налутен го брка од канцеларија. Излегува колегата и му вели на другиот:

– Што и да одговориш немој да му кажеш дека нема уши.

Влегува другиот и истата финта, одговара на првите две и третото го прашува истото:

– Колега дали забележувате нешто необично кај мене?

И овој му вели:

– Носите леќи.

– Браво колега, како забележавте?

А овој му вели:

– Па професоре да имавте уши ќе носевте очила.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Имам сериозен проблем на работа…

2052 година – Олимписките игри се одржуваат во Македонија…