во ,

Пушти ме, те молам пушти ме, и ќе ти исполнам три желби!

Мујо си има среќа да си фаќа златни рипки. И овој пат фатил една малечка златна рипка, а која е сега желбата на Мујо. Нормално, рипката му рекла:

Пушти ме, те молам пушти ме, и ќе ти исполнам три желби!


Мујо на тоа без размислување и рекол: Го сакам новото Ауди Q7!

– Добро, му рекла рипката, – сакаш на кредит или на лизинг?

На тоа Мујо и одговорил: Ти сакаш на маст или на зејтин???

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Преполн е и баш не ми се турка до апаратот за да ја поништам картата…

Извинете господа, но ова е шведска маса…