во , ,

Трпана си доаѓа дома со нови обетки. Трпе ја прашува: Од кај ти се?

Трпана си доаѓа дома со нови обетки. Трпе ја прашува:

– Од кај ти се?


– Ги добив на лотарија.

После некое време пак:

– Од кај ти се обетките?

– Ти реков ги добив на лотарија.

После 2 недели, Трпана си доаѓа дома со 2 карти за одмор во Шпанија. Трпе пак ја прашува:

– Од кај ти се картите?

– Ги добив на лотарија.

Во Шпанија Трпе лежи на плажата и и довикува на Трпана која е во водата:

– Трпано, излези од водата, ќе ти настине лотаријата!


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влегува покераш во градски автобус, му приоѓа кондуктерот…

20 Примери на катастрофални дизајни за кои нема никакво оправдување