во ,

Шо си го оставила прозорецот отворен ти знаеш дека јас сум осмаче ќе ме фати промаја…

Реклама

Се запослила Трпана како секретарка кај некое директоре. Првото утро иди директорот и го гледа прозорецот отворен.

– Шо си го оставила прозорецот отворен ти знаеш дека јас сум осмаче ќе ме фати промаја ќе настинам. Второто утро го гледа цвеќето на маса и и вели.

– Шо си го ставила цвеќето на маса знаеш дека сум осмаче ќе ме фати некоја алергија ќе се разболам.

Третото утро влегува во канцеларија и ја гледа Трпана легнала на масата ги и ги раширила нозете.

– Шо правиш ти мори?? – ја прашува.

– Дај те молам жити се влези да те доносам уште еден месец да не ми врескаш повеќе…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Докторе, гледајте ги колку се! Посоветувајте ме што да правам?

Отворил Мујо аптека. Го замолил еднаш Хасо да го замени…