во ,

Што треба да направам за да те запалам мори?

Блажо, jа прашува Мара:

Што треба да направам за да те запалам мори?

Лижи ме таму кај што мочам.

Само таму или мора и плочките…?

Што мислиш?

28 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

23 Фотографии од животни кои ја совладале уметноста на добриот сон

15 Познати личности кои се толку слични што изгледаат речиси како близнаци