во ,

12 Најсмешни ретро вицови за полицајци

Што би бил животот без малку смеа? Без никаква навреда за лицата во сини униформи, кој се смее, зло не мисли.

 • На интервју за полицајци, комисијата го прашува еден од кандидатите:
 • Колку се два и два?
 • Дваесет и два.
 • Молам?! Колку се два и два?
 • Дваесет и два!
 • Ќе го примиме, упорен е.
 • Полицаецот: – Командире, стигна факсот.
 • Командирот: – Нека влезе.
 • Двајца џандари прават муабет:
 • Абе, слушна дека на Маркс има луѓе?
 • Ех што си глуп, како прво не се вика Маркс, туку Марс, а дека има луѓе, тоа е само хипотенуза.
 • Двајца полицајци на работа решаваат крстозбор:
 • Зеленчук со три букви?
 • Зелка!
 • Не ја собира.
 • Е па земи помала.
 • Зошто полицаец става мокра крпа на ѕидот?
 • – Лекарот му рекол да става облоги таму кај што се удрил.
 • Полицаец запрел возач и го прашува:
 • Што имате во багажникот?
 • Пола теле!
 • А живо ли е!?

Следна Страница

Што мислиш?

22 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

7 прекрасни вистински приказни што ќе ве допрат право во срцето

Држ го ова кабелов, осеќаш нешто?