во , ,

14 Фото докази дека на жените од балканските земји не им се потребни мажи

Препорачано видео:

Во некоја од следниве фотки веројатно ќе се препознаете себеси, вашата мајка, тетка, баба, сопруга или сосетка.

Овие ситуации се секојдневие во земјите во околината, па никому не му е чудно да види како жените прават машки работи, додека се жалат дека ништо не им помагаат.

Ситуации во кои жените може да се најдат само на просторите на словенските земји:

Следна Страница

Видео на неделата

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Запознајте го Салвадор, кученцето што личи на славниот сликар со свиткани мустаќи

10 слатки илустрации ја прикажуваат прекрасната врска меѓу сестрите