во ,

15 Животни кои не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни

Знаете што велат: животните се најдобри пријатели на луѓето… освен ако не се зафатени со правење хаос во вашата куќа. Но, тоа е убавината на нашите 4-ножни пријатели. Во оваа статија ќе ви покажеме некои од најурнебесните животни.

1. „Мојата канта за полевање беше затната…“

15+ пати животните не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни

2. „Нема домашни задачи, само Дејзи“.

15+ пати животните не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни

Реклама

3. „Мајка ми ми ја испрати оваа слика велејќи дека ја „уловила“ мојата мачка додека го прави ова. Никогаш порано не сме ја виделе да го прави ова“.

15+ пати животните не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни

4. Можеби оди на долг лет.

15+ пати животните не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни

5. „Мисли дека е маж…“

15+ пати животните не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни

6. „Мачка бара итна помош!“

15+ пати животните не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни

7. „Кровна крава“

15+ пати животните не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни

8. „Неговиот брат беше таму за емоционална поддршка“.

15+ пати животните не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни

9. „Па, како ја направивме оваа работа?

15+ пати животните не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни

10. „Да, тоа е жена која оди по улица со ракун кое и е домашно милениче“.

15+ пати животните не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни

11. „Мојата мачка не стигна ниту до ролетните…Но, тој беше возбуден кога ја виде мојата сопруга како се враќа дома“.

15+ пати животните не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни

12. „Колку дрва би можел да шутнеш?

15+ пати животните не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни

13. „Големата грешка на Ед“.

15+ пати животните не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни

14. „Најмалиот човек“.

15+ пати животните не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни

15. „Запознајте го циметот. Тој е родена со уши кои личат на ролни од цимет“.

15+ пати животните не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни


Кул Маици: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Портрети на историски личности кои го откриваат раното потекло на фотошоп

20 Слики кои покажуваат колку може да бидете измамени на прв поглед