во , ,

15 Фотографии кои изгледаат како да се направени во друг универзум

Хипотетичкиот мултиверзум е повеќе факт отколку фикција – физичарите кои се обидуваат да го разберат светот предвидуваат дека може да има бесконечни универзуми со бесконечни верзии од нас. Сега ќе го истражуваме пространството на мултиверзумот, без да мора да го оставите телефонот или да го напуштите каучот.

1. „Врнежлив ден во Ирска“.

2. „Овој пресек на паразитски црв изгледа токму како жабата Пепе“.

3. „Геко со нова опашка“.

4. „Ова дрво пораснало околу дренажна цевка“.

5. „Ова дрво личи на диносаурус“.

6. „Овој знак Стоп во мојот град е толку стар што стана лого на дет метал бенд.“

7. „Во Обединетото Кралство постои црква со наведната купола“.

8. „Музејот во Питсбург става шалови на џиновската статуа на диносаурус“.

9. „Во петно од стопен челик има обоено око“.

10. „Ова растение во ИКЕА изгледа како живо суштество“.

11. „Мојот речен агат, тежи 1 кг“.

12. “Мојата Венера Flytrap цвета”.

13. „Двојно виножито фатено во Девон, Обединетото Кралство“.

14. „Оваа албино жаба се разладува со пријателите во езерото“.

15. „Дрвото во мојот двор има ореол“.

Што мислиш?

30 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

22 Стари играчки кои без проблем не враќаат во детството

15 Парови на познати личности кои изненадувачки се испостави дека се на иста возраст