во , ,

16 Работи кои се толку лошо направени што ќе ве заболи главата

Сте сретнале ли некои дизајни и работи кои се толку лошо и непромислено изведени, што сте помислиле – како некој го одобрил ова и зошто мајсторот е платен?

Погледнете дел од нив:

„Строго забранет влез…“

Реклама

„Се сетив на ова што го видов пред неколку години во јавен тоалет“

„Мислеле дека нема да треба да се употребува…“

„Размислил ли некој пред да ја инсталира цевкава тука?“

„Барем вратата не паднала уште…“

„Не ми се верува дека вентилаторот е вака поставен“

„Кога мајсторот знае да гледа само на дигитален часовник“

„Со среќа во отворањето на оваа шахта“

„Совршен агол од 90 степени“

„Како се седнува на оваа шолја?“

„Градежните работи во моето училиште се одвиваат одлично“

„За малку ќе ја погоделе…“

„Ако сакате да зачувате простор – идеално решение…“

„Бесмртниот конус“


„За подобра инклузивност во градот“

„Мастилото се јаде ли?“


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Едниот ловџија се фалел со еден патрон отепал десет јаребици…

Нашол еден Македонец стара ламба, и како што е редот ја протрил…