во , ,

17 Докази дека сопствениците на домашни миленици треба да заборават на својот личен простор

Некои миленичиња толку многу ги обожаваат своите сопственици што буквално ги следат каде и да одат. Затоа често се случуваат ситуации кои се и смешни и некако незгодни.


„Тие се загрижени за нивната вечера“.

„Секој ден ме следи до тоалетот.“

„Еве што се случува кога ќе јадам нешто.“

„Време е за будење!“


„Секогаш ме следат, дури и до тоалет.“

Таа нема да ми дозволи да ја склопам сложувалката.

„Таа секогаш го прави тоа, малку е страшно.“

„Првото нешто што го гледате кога ќе ги отворите очите наутро“.

„Коко го чека редот да се измие“.

„Ме следи каде и да одам, само за да ме гледа вака“

„Работата може да почека до петок.“

„Кога мачката ќе стане нервозна, тие не ја пуштаат премногу долго во куќата.“

„На мојата мачка не и е грижа дали можам да дишам“.

„Јас сум насекаде!“

„Каде и да одам, таа ме следи.“

„Може ли да се приклучам на вашите онлајн часови?“

Бонус: Пак чека да се врати газадата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

21 Несреќни луѓе кои имале катастрофа ден

18 Луѓе кои пронашле интересни и чудни работи во стари куќи