во ,

17 Животни кои имаат специјална врска со храната


Сите знаеме дека кучињата и мачките сакаат да јадат храна и смислуваат секакви комплицирани трикови само за да ја добијат посакуваната порција задоволство. Ниту една човечка храна не им поминува покрај носот – добро ако се само бисквити, но треба да ги видите нивните ненаситни лица кога ќе побараат месо.

„Подобро не се врти.”

“Таа сака да ме гледа како јадам“.

„Осмели се да вечераш, без да споделиш со нив“.

Ликот на Гозер, кога сака да ти го изеде ручекот.


„Го научив моето куче да се „смее“ пред да го нахранам. Сега кога јадам, таа полудува, се насмевнува, плаче и сака храна“.

„Деби гледа во мене. Секако дека имам храна“.

Таа јасно го одобрува овој мус од какао-банана.

Мачка и колачиња јин и јанг.

„Најдете партнер кој ќе ве сака како што моето куче сака храна“.

„Секогаш кога јадеме суши, мачката го прави ова лице.”

Влакнест видео надзор.

„Јадав мисирка и одеднаш ова.”

„Ако го свртам грбот на 2 секунди, тој веќе се обидува да ми ја украде девојката и мојата храна.”

„Секогаш кога ќе седнам да јадам житарки за појадок.”

„Ја предупредив ќерка ми дека мачката ќе и ja украде храна ако остане без надзор. Таа не веруваше. Затоа ѝ го испратив ова“.

„Јадев пилешко кога некој ме удри по рамо. Не очекував да го видам ова кога ќе се свртам“.

„Секогаш кога јадам, тој седи на маса со мене како мал човек и ме гледа со тие очи.”

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

21 Градинари аматери кои знаат дека природата е способна за се

18 Тетоважи кои дури и противниците на оваа уметност тешко дека ќе ги осудат