во ,

17 Миленичиња кои се претворија во прекрасни џинови

Кога дома ќе се појави мало меко топче, не се заморуваме да воздивнуваме со нежност и не си го ускратуваме задоволството да го земеме во раце. Понекогаш миленичињата остануваат минијатурни по големина до старост, но има и други. Забележувате дека е се потешко и потешко да го кренете вашето бебе од подот, а кога ќе ви скокне во раце, вашето тело тешко издржува.

“Нед порасна…”


„Шепите порасна за 9 месеци“.

„Мојот прекрасен мек облак значително порасна за 8 месеци.”

Кога ќе пораснеш, а твојата куќа не е.

Погледнете само колкава величина.

„Јас сум ужас, јас сум темнина, јас сум прашина од под каучот!

Разликата меѓу фотографиите е 8 месеци.

„Запознајте ја Зара и нејзината трансформација од 2 до 12 месеци.”

„10 недели и 10 месеци. Тој е големо бебе.”

6 недели и 8 месеци.

„Не се промени многу за 2 години.”

„Татко ми и моето корги: 1 година разлика“.

„Неговите преслатки уши растат со него“.

„Помина нешто повеќе од една година.”

„Пред точно една година се роди мало чудовиште кое предизвика море од немири во мојот живот“.

„Пријателе! Колку си пораснал!“

„Приказна за едно маче“.

„Со мојот најдобар подарок, заедно сме 3 години“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

18 Тетоважи кои дури и противниците на оваа уметност тешко дека ќе ги осудат

17 Фотографии кои се премногу интересни за да се пропуштат