во ,

18 Миленичиња кои добија нова фризура, но не сите се воодушевени од неа


Сопствениците на домашни миленици се шегуваат дека во куќа со мачка или куче, крзното е зачин. И навистина, колку и да се чешлаат миленичињата, тие сепак ќе го остават своето крзно насекаде.

Затоа многу луѓе се одлучуваат да го скратат крзното на своето милениче. И новата фризура може да биде успешна или, благо кажано, не многу добра.

Кучето беше подстрижано, сега изгледа многу подобро.

Пред и после фризура.

Слатко девојче пред и после фризура.


Ја подстрижавме мачката и сега имам стаорец.

„Однесов две кучиња на груминг. Едниот беше подстрижан, а за вториот немаше доволно време. И вака го испратија моето кутро бебе дома“.

„Сè уште не ми се верува дека го однесов кучето вакво дома. Каква катастрофа, не можам да престанам да се смеам“.

„Зедовме маче фрлено на градилиштето. Самиот го подстрижав денес“.

„Додека сопственикот на ова куче беше во болница, медицинската сестра решила да го изненади пациентот и ни го донесе неговото куче на шишање.“

Голема и мала мачка.

„Промена на расата “.

„Изгледа како лав, околу една недела по шишањето. Го средив сам. Да, не е совршено“.

„Пред и по првата фризура на Бруно. Не ми се верува дека тоа е истото куче“.

„Морав да ја подстрижам мачката. Не е среќна што ја фотографираат“.

Ги подстрижуваме кадриците.

Супер! Изгледа како сосема друго куче.

„Минатата ноќ, се обидовме да ја подстрижеме нашата влакнеста топка, но машинката се скрши на средина од процесот.“

„Моето мало куче личеше на Ајнштајн пред да отиде на груминг. Беше многу среќно што ме виде кога се беше готово“.

„Го земав моето девојче и не можам да престанам да се смеам.“

„Моето момче му рече на грумерот да го подстриже телото на кучето и да остави влакна само на главата. Не можам да престанам да се смеам.”

Не се разбравме со грумерот и како резултат на тоа Пуша сега има фризура грав. Таа не сака дури да не погледне.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Дошол Мујо навечер камен пијан и се бутнал во кревет покрај Фата која веќе спиела….

14 Познати дами кои со гордост носат облека која веќе не е во мода