во , ,

18 Миленичиња кои едвај чекаат да бидат сами

Не можете само да поминете и да не ги сликате бељите на вашето домашно милениче како спомен. Па дури и работите како крадење панталони, џвакање на тепих и влегување во забранети места сè уште изгледаат смешно.

„Го оставив без надзор само 20 секунди.“

„Вреќата со кифлички исчезна од кујната. Ја најдов во бањата“.


„Мојата птица зеде копче од тастатурата и одлета со него.“

„Почнуваме добро со новите кученца.“

„Кученца за почетници“.

„Хамстерот на мојата ќерка изеде една од нејзините стари барбики и го направи ова.“

„Како да ја спречам мојата мачка да скока во фрижидер секогаш кога ќе го отворам?“

„Тој изгриза јасна права линија на тепихот.“

„Дали некој друг има мачка што краде долна облека? Не може да сум единствениот“.

„Јас сум дете, сакај ме.“

„Таа најмалку бара храна од сите наши стаорци, освен ако не се обидувам да јадам“.

„Го фативме така денес по овој неуспешен обид“.

„Таа сака да јаде цвеќиња“.

Само што дојдов дома и го видов ова“.

Кога да создавате непријатности е поважно од вашата удобност.

„Само што го исчистив подот. Кучето се колне дека не било тоа“.

Мислам дека оваа година нема да имам садници.

“Крадец!”

„Мачорот исчезна извесно време и ја пребарав цела куќа. Отидов во кујна да се напијам вода и еве ја.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Колку се апчињата за „следниот ден“?

19 Татковци кои знаат како да се шегуваат