во , ,

19 фотографии коишто ќе ве восхитат со нивната совршеност

Во денешното брзо секојдневие, честопати не успеваме да ја забележиме убавината и хармонијата на нештата коишто нè опкружуваат. Така на пример, совршениот облик на школките, целосно празниот вагон во метрото или новиот, неупотребен балсам за усни, можат да бидат вашата нова дефиниција за убавина. Ваквите фотографии, не само што ни овозможуваат визуелно задоволство, туку и ни делуваат смирувачки, бидејќи не е возможно да бидете загрижени, додека гледате во нешто совршено. 19-те фотографии коишто ќе ги погледнете во продолжение, ќе ви се допаднат дури и ако не се сметате себеси за перфекционисти.

1. Волшебен црн сладолед којшто мами со својот совршен дизајн

2. Хипнотизирачки убави очи

3. Обичен човек не би можел вака да ги нареди гумите во автобусов. Ако судиме според тоа што на сликата гледаме и метла, можеме да дојдеме до заклучок, дека тоа го сторил некој магионичар

4. „Докторот ѝ кажа на мојата жена, дека таа ги има најнеобичните очи што некогаш ги видел во својот живот“

5. Архитектот на оваа зграда знаел точно како да направи таа да се истакнува, во однос на соседните згради

6. Нов, неотворен балсам за усни, со совршен облик

7. Идеалната комбинација од природа и архитектура

8. Чинија којашто се скршила на две подеднакви, идеални парчиња

Што мислиш?

3 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 неодамнешни луди приказни за патување низ времето

4 Бизарни работи од минатото кои денес ги сметаме за нормални