во , , ,

20 Примери на катастрофални дизајни за кои нема никакво оправдување


Постои тенка линија помеѓу креативниот уникатен дизајн и ужасниот дизајн. За жал, многу дизајнери често ја преминуваат таа линија и завршуваат на другата страна од оградата.


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Трпана си доаѓа дома со нови обетки. Трпе ја прашува: Од кај ти се?

20 Споредби одблиску кои покажуваат како се менувале лицата на познатите актери низ годините