во ,

20 Mачки кои се навистина посебни


Не постои таква скала на која би било можно правично да се процени убавината на мачките. Сите тие се подеднакво убави како што ги гледаме. Меѓутоа, понекогаш меѓу пријателите со мустаќи има такви чудни примероци, на кои сите останати малку бледнеат. И сето тоа затоа што природата ги наградила со навистина специфичен изглед.

„Кога мојата мачка ги затвора очите има лажни очи на нејзиното крзно“.

„Мојата мачка има витилиго. Порано беше црно, но потоа почна да побелува “.

„Кога мојата мачка ќе ги собере шепите, се појавува срце.“

Кои се вистинските темни кругови под очите.


Дали сте виделе мачка со пеги на носот?

„Мојата мачка има ѕвезда на телото.“

„Од едното уво на мојата мачка растат речиси 10 см влакна.“

Оваа мачка изгледа како да има жаба на носот.

„Шепите на мојата мачка се шаховска табла“.

„Мојата мачка се вика Бо, а на нејзиниот грб можете да го видите нејзиното име“.

„Мојата мачка Ксавиер и неговата невообичаено долга шепа“.

„Можете да ги видите контурите на Јужна Америка во устата на мојата мачка.“

„Мојата мачка има 2 нокта на нозете“.

Оваа мачка изгледа како да нема нос поради нејзината боја.

Лесно е да се разбере дека оваа мачка им носи љубов на другите.

Самиот Херкул Поаро би им позавидил на мустаќите на оваа мачка скитник.

„Во последните 5 години мојата мачка неколку пати ја менуваше бојата.“

„Мојата мачка има мачка на грбот која ја следи каде и да оди.“

Може ли некој да ми каже како да го скротам овој змеј?

Шармантна мачка со две лица.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

15 Предмети чија цел е непозната за повеќето корисници

17 Луѓе презентираа фотографии „пред и потоа“, на кои на прв поглед се гледа напредокот