во , , ,

22 Дами кои му се доверија на својот стилист и не зажалија


Ако сакате да почувствувате наплив на радост и енергија, можеби е време да размислите за вашата трансформација. Новата фризура или шминка не е само клуч за добро расположение и позитивни емоции, туку и начин да ги изненадите вашите сакани. Стилистката Оксана Трунова веќе трансформираше стотици жени и помогна да се избере стил кој најдобро ја отсликува личноста на секоја од нив.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Ти подарив ли крзнена бунда лани за роденден?

15 Луѓе од различни професии презентираа колку посебен може да биде нивниот ден