во ,

22 Луѓе кои дефинитивно имаат за жалење

Веројатно жалат за овие одлуки.

Што мислиш?

25 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

17 Пати кога високите очекувања се судриле со суровата реалност

Степенување на придавките според новата македонска граматика…