во ,

23 Фотографии од луѓе фатени во вистинскиот момент

Секој со паметен телефон или брза камера, или било каква камера потенцијално може да фати таков момент – без разлика дали е местена или е спонтана. Можеби некои се веќе видени, но вреди да се повторат.
Што мислиш?

-1 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

14 Актери кои екстремно го промениле изгледот на своето тело за да добијат улога

Доаѓа папата во Македонија и на аеродром го дочекува лимузина со шофер…