во , ,

30 Нереални фотографии кои на прв поглед изгледаат како излезени од сон


Соништата се диви и чудни – во нив се случуваат нереални и необјасниви работи. Но, што ако видите нешто во реалниот живот што ќе ве натера да се запрашате дали сте во сон или дали ова е реално? Сите ние понекогаш ги доживуваме тие чудни илузии кога реалноста ни изгледа како сон.


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Ме занемарува, не сме доволно интимни, се чувствувам празно, неисполнето, како да не сум сакана…

18 Непријатни ситуации кои не расположија денес