во , ,

30 Смешни комикси во кои луѓето со мрачна смисла за хумор ќе уживаат

24-годишниот Алвин Хуано од Џакарта, Индонезија е брилијантенот ум позади овие кратки, мрачни и смешни комикси кои ќе успеат да ве насмеат во само 3-4 фрејма.

Комиксите често почнуваат со оптимизам и ведрина, за на крајот да добијат неочекувана пресвртница.

Погледнете ги подолу најинтересните комикси.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

22 Фотографии каде рефлексијата отвара портал кон друг паралелен свет

10 Катастрофални продукти за кои големите компании зажалиле