во ,

5 Урнебесни кумановски вицови кои ќе ве насмеат до солзи


1. Жена на мужа:

Срце бе па сс презерватив не е превара!

– Да и сс пригушивач не е убиство.


2. Жена му вика на мужа:


На вас мушкарци само до секс ви е! На нас жене ни треба пажња!

И муж: Пажња!…Пажња!… Спреми се за секс!


3. У теретану прашуе дечко инструктора:

Слушај сакам да фату добру женску… Од коју машину да почну?

– Од банкомат


4. Паркира некое бесно авто едн од наши Гастрбајтери и доваѓа до њега некое циганче пружа руку и му вика…

„Не сам еја ништо 3 дна!“. А овј му вика:

„МОРАШ ако треба и сс силу“


5. Зборив два гробара:

Едн вика – Бреее уморан сам како куче днска сахранувасмо еднога сигурно е бија тежак 150 кила!

А друг вика: Абе ќути мене руке ми отпаднава… Днска закопувасмо свекрву на некоју тамо… Па сви толко чукасва руке што морасмо 5 пут да гу вадимо на бис!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Господине Порше, заради вашите заслуги во креирањето на познатиот автомобил како и придонесот во…

Влегува покераш во градски автобус, му приоѓа кондуктерот…