во ,

8 Урнебесни антимудрости на Хомер Симпсон

1. Ах, пиво. Причинител и решение за сите животни проблеми.

2. Мене не е лесно да ме импресионираш. ВауУУУ плава кола!!

3. Обидувањето е прв чекор до неуспех.

4. Потребни се двајца за лажење. Еден да лаже, друг да слуша.


5. Знаете деца, нуклеарниот реактор ви е како жена. Само треба да го прочитате упатството и да го стиснете соодветното копче.

6. Сине, жените се многу слични со…фрижидерот. Високи се околу 1.70, имаат околу 60 кила, прават мраз и хм…не, уствари жените се послични со пивото.

7. Не сум нешто побожен, али ако си таму горе, те молам спаси ме супермен!

8. Да имаме 10.000 долари ќе бевме милионери. Ќе можевме да си купиме многу корисни работи како на пример…љубов!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Знам дека надвор е големо невреме, но неодамна останав вдовица, па луѓето би можеле сешто да зборуваат…

Женче видели го Трајче комшијата ? Главата му врзана со завои…